SCHAGEN – De video opnames voor de maandelijkse aflevering van “Amuse live” zijn in Loet 10 van start gegaan. Amuse live is de visuele nieuwsbrief van culturele evenementen van leden aangesloten bij de Kunst Cultuur Adviesraad Schagen (KCARS).

Op de ledenvergadering van KCARS in april 2024 werd door een groot aantal aanwezigen enthousiast verteld over aanstaande activiteiten die hun vereniging, stichting etc. aan het ondernemen was. Op dat moment werd het idee van “Amuse live” geboren. Door KCARS wordt al maandelijks een nieuwsbrief “Amuse” verzonden naar bijna 400 abonnees. “Amuse live” wordt een aanvulling hierop.

Iedere tweede donderdagavond in een maand kunnen vertegenwoordigers van KCARS leden op camera komen vertellen over hun activiteiten in die maand en de maand erna. Of een andere belangrijke oproep komen doen voor hun organisatie. De opnames worden als één korte video aflevering op verschillende websites en facebook pagina’s en Youtube gepost worden. Uiteraard kunnen de leden van KCARS de video ook delen op hun sociale media.

“Op die manier wordt een breed publiek in de gemeente Schagen bereikt. Dat maakt ons als culturele sector Schagen nog zichtbaarder. Geweldig dat er al meteen belangstelling was voor de eerste opnamen. En KCARS is blij met de samenwerking met het online cultuur nieuwsplatform SchagenPLUS die de video’s maakt” laat Friso Teerink, interim voorzitter KCARS weten.

Door Redactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *