Anna Paulowna – Op het ‘Looffestival’ kondigde Tine van Wel, gastvrouw van het Johanna’s Bos, al weer een nieuwe activiteit aan op deze culturele buitenplaats. Op vrijdag 12 mei wordt de voorstelling “Held in Blauw” uitgevoerd door Frederique Arnold. De voorstelling wordt omlijst door het Koperkwintet van de Marinierskapel.

“Held in Blauw” is een kleinkunstvoorstelling over de helden in ons leven. Frederique Arnold ging op zoek naar haar fascinatie voor haar grootste held: haar vader, een ex-militair die als blauwhelm naar Bosnië werd uitgezonden. Het is een eerlijke zoektocht naar de verheerlijking van heldendaden en de impact daarvan op onszelf.

Het Koperkwintet bestaat uit 2 trompetten, hoorn, trombone en bastuba. Ze spelen een selectie uit film-, musical-, swing- en popmuziek, speciaal voor de voorstelling.

De voorstelling vindt plaats in de aardappelschuur van Johanna’s Bos, Lotweg 42, Anna Paulowna op vrijdag 12 mei 2023 en begint om 20.00 . Locatie is geopend vanaf 19.00 uur. Toegangsprijs per persoon is 18,50 euro

In de video is ook de trailer, gemaakt door Remie Walsarie, van de voorstelling opgenomen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *