BURGERBRUG – Op 20 mei start om 15.00 in het Muziekatelier van de Oldskoel in Burgerbrug een inspiratieconcert ‘ Meet- a- Muse’ door Botman & van Vleuten. Er is plek voor 20 deelnemers.

Is inspiratie een kwestie van een Goddelijk inval voor de creatieve Uitverkorene? Of is er een manier om die muze te verleiden? En hoe ontsteek je de creatieve vlam?

Je hoort het tijdens dit concert! En… tijdens dit concert ben je niet alleen luisteraar. Deze middag kruip je in de huid van de muzikant en de songwriter. Welke muziek schuilt er in jou? Dat ontdek je tijdens ‘Meet a Muse’…

Is het een concert? Is het een lezing? Of toch een workshop? Botman & van Vleuten noemen het een inspiratieconcert: een mix van muziek, verhalen, tips&trics, en DIY momenten.

Ze spelen eigen songs en vertellen over het maakproces, waarbij ze met je delen wat de ingang was naar de inspiratie. En beter nog: ze laten je zelf ervaren hoe je die inspiratie ‘aan’ kunt zetten. Om zo uiteindelijk ter plekke gezamenlijk een nieuw lied te creëren, en die nog te zingen ook!

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *