HIPPOLYTUSHOEF – Isabelle Bakker en Kelly Sue, de makers van de podcast ‘Van Dijk tot Dijk’ hebben na twee afleveringen even op de pauzeknop gedrukt. Hun twee wekelijkse podcast gestart in november 2023 gaat over Kunst & Cultuur boven Amsterdam. Van de Noordzee tot de Waddenzee en het IJsselmeer. Jongeren zijn de doelgroep die ze willen bereiken.

“We zijn met veel enthousiasme gestart, te enthousiast bleek. Waar het eerst startte met onze ontevredenheid over de inhoud van de afleveringen, is het nu ook zo dat we helaas niet over genoeg tijd beschikken om de afleveringen op te nemen en te editen” laten de makers weten.

Er lopen nu bij Isabelle en Kelly namelijk meerdere projecten, dus er moest een keuze gemaakt worden. Maar de planning voor de opnames voor de nieuwe afleveringen staan nu wel gepand. De afleveringen zullen in september weer online komen.

Ondertussen hebben ze wel het plan om zoveel mogelijk evenementen te bezoeken, zeker nu het festival seizoen ook weer voor de deur staat. “We gaan dit proberen mee te nemen in een “samenvattingsaflevering” in september 2024” laten de makers weten.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *