ANNA PAULONA – Op 6 en 7 april zullen studenten van de Toneel Vakschool Rotterdam weer hun kwaliteiten laten zien op in de vorm ‘theatersnacks’ tijdens het tweede Loof festival in de cultuur buitenplaats Johanna’s Bos.

Abigail Pothoff en haar klasgenoot werken aan ‘De Rijdend Mol’ als theatersnack met een knipoog naar Dr Rijdende Rechter. Dit jaar kwamen de 2de en 3de jaars studenten onder leiding van hun vakdocent Délano van den Berg al een week voor het festival naar Johanna’s Bos als afsluiting van hun schoolopdracht over locatietheater. Het is inmiddels al voor de derde keer dat de Toneel Vakschool Rotterdam samenwerkt met Tine van Wel, de drijvende kracht achter het LOOF festival.

Het theateraanbod is om van te smullen, want naast de theatersnacks zijn er 2 voorstellingen van 35 minuten, waaronder “Kunst” geschreven door Yasmina Reza en “Blindganger” geschreven door Delano van den Berg. Verder een speurtocht “Waar is de Mol”, speciaal voor gezinnen.

In de grote schuur is een woonkamer ingericht voor de documentaire “Onder het Maaiveld”. Bezoekers kunnen ook het podium betreden voor de Karaoke. Er is een echte ‘Henny Huisman’ verkleedkast.

Ook zal burgemeester Rian van Dam op zaterdag 6 april om 14.30 een kunstwerk van Hans en Jan Blank uit Den Oever onthullen bij de opening van het festival.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *