ANNA PAULOWNA – Met de onthulling van het kunstwerk van Jan en Hans Blank door Rian van Dam, burgemeester van Hollands Kroon en Tine van Wel van de culturele buitenplaats Johanna’s Bos werd het LOOF festival 2024 geopend. Hierna kon het talrijke publiek onder een aangename zomerse temperatuur gaan genieten van de theatersnacks bedacht en opgevoerd door de 2de en 3de jaars studenten van Toneel Vakschool Rotterdam.

De ‘Vreugdespinprinses’ (tekst Shakespeare sonnet) werd gespeeld door 3de jaars studente Caroline Moes. Zij zat bij de toegang naar de yurt waar de 3de jaar student Jona Kleine Schaars ‘De Onderwereld’ (teksten Heiner Müller en Toon Tellingen) speelde. Het publiek kon gaan zitten op een speciale plek en werd dan door de acteur in het stuk toegesproken.

Hierna kon het publiek kennis nemen van een ruzie in ‘De rijdende mollen’ gespeeld door Abigail Pothof en Shane McFall allebei 2de jaars studenten. Tekst was door de studenten zelf geschreven.

Tenslotte traden in ‘De kantoortuin’ (tekst Armando) Rico Verbeek (3de jaars student) en Jonas Janse (2de jaars student) op. Vervolgens konden de bezoekers in de pauze napraten op terras van Johanna’s Bos.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *