SCHAGEN – Er is witte rook bij de Seniorenpartij Schagen, na 37 dagen heeft de Seniorenpartij een opvolger gevonden voor de vorige wethouder Cor Quint. Marga Mulder-Keij, fractievoorzitter Seniorenpartij is verheugd om te melden dat de partij een beoogd wethouder Financiën heeft gevonden in de heer Haydar Erol.

De Seniorenpartij heeft met 11 kandidaten gesproken waaronder slechts één vrouwelijke kandidaat. Uiteindelijk sprong Haydar Erol er als beste uit. “Een warme persoonlijkheid die het Seniorenbeleid kan uitdragen, die kennis en kunde heeft op het gebied van financiën en graag wil samenwerken met ambtenaren en college” aldus het persbericht van de Seniorenpartij. Er volgt nog een integriteitstoets en uiteindelijk de benoeming in de raad op 27 juni as.

Haydar Erol, voormalig wethouder voor GroenLinks in Beverwijk, stapte in juli 2021 op na een debat over het GGD-gezondheidsrapport en het schrappen van de naam Tata Steel uit het rapport. Hij is vereerd om namens de Seniorenpartij plaats te nemen in het college in de gemeente Schagen. Hij vindt het coalitieakkoord “Doorbouwen op een gezond fundament” fantastisch en wil hiermee de komende jaren aan de slag.

Volgens hem staat de toekomstbestendigheid van de gemeente Schagen centraal. Waarbij eerlijkheid, transparantie en sociaal gevoel voorop staan.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *