SCHAGERBRUG – Burgemeester Marjan van Kampen gaat op maandag 16 oktober om 15.00 uur in het Zijper Museum de expositie over de verzamelde fossielen van de 9-jarige Duuk Stutvoet uit Callantsoog openen. Duuk vroeg recent aan de burgemeester om zijn expositie te openen via een videoreportage van het online nieuwsplatform SchagenPLUS.

En op dat verzoek werd snel door burgemeester van Kampen gereageerd. Kim Stutvoet, moeder van Duuk, vertelt: “We hadden een enthousiaste burgemeester aan de telefoon na het verzoek. Ze wilde de expositie graag openen. Duuk kijkt er naar uit”.

Ook het Zijper Museum is blij met het bezoek van de burgemeester. “We zorgen ook dat er nog wat te drinken is na de opening en iedereen is welkom” laat Marjan Mientjes van het Zijper Museum weten. De bezoekers zullen welkom geheten worden door Gonno Leendertse, voorzitter van het Zijper Museum.

Naar verwachting zullen bij de opening ook enkele leerkrachten van de school in Callantsoog waar Duuk een presentatie gaf over fossielen aanwezig zijn. Iedereen is welkom.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *