Anna Paulowna – Het creatief ‘Looffestival’ op Johanna’s Bos in Anna Paulowna is goed bezocht. Ongeveer 180 bezoekers wisten de weg te vinden naar deze buitenplaats.

Studenten van de Toneel Vakschool Rotterdam (TVR) gaven verschillende optredens. Op de zondagmiddag werd een performance over circus zeehondjes gegeven. ‘De studenten hebben deze performance in ongeveer in een week bedacht en daarna uitgewerkt. Er zitten meerdere lagen in de voorstelling. Geschikt voor ouderen en kinderen’ vertelt Délano van den Berg docent aan de TVR. Op locatie werden de performance nog aangepast rekening houdend met de omstandigheden.

“Je hebt rekening te houden met allerlei elementen die locatietheater bijzonder maakt” onderstreept Tine van Wel, gastvrouw van Johanna’s Bos. Ze is erg tevreden over het festival met veel nieuwe bezoekers naast bezoekers die ook vorig jaar al het terrein bezochten.

Een speciaal voor het festival ontwikkeld zitje ‘Zo ik zit’ werd gepresenteerd. De zusjes Floortje en Marije Bakker, met hun bedrijf ‘Zusters van Zo’, hebben daarvoor (oude) duurzame materialen (tentstof en schapenwol) gebruikt. Het zitje is voorzien van een fraai ontworpen zeefdruk print.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *