HIPPOLYTUSHOEF – Isabelle Bakker en Kelly Sue gaan vanaf 26 november in een tweewekelijkse podcast ‘Van Dijk tot Dijk’ kunst en cultuur onder de loep nemen en richten zich daarbij vooral op jongeren. De podcast wordt voorbereid in een gezellige zolderstudio in Hippolytushoef.

Het idee is ontstaan in de gesprekken tussen Kelly en Isabel die elkaars partner zijn. Zij hebben beide interesse voor kunst en cultuur en nemen actief deel aan toneel, dans en cabaret. Isabel verzorgt met name het technische gedeelte van de podcast. Kelly heeft het design voor het Instagram account verzorgt. Samen doen ze het edit-werk van de podcast en de programmering voor elke podcast.

Elke podcast gaat 30-50 minuten duren en zal een aantal vaste onderdelen hebben waardoor luisteraars makkelijk kunnen ‘zappen’. Ze mikken vooral op luisteraars in de leeftijdscategorie 18-45 jaar en hun onderwerpen in de podcast zijn daarop afgestemd.

Kelly en Isabel gaan over hun eigen ervaringen tijdens bezoek van theater, film, theater of museum vertellen. En zullen in bijpassende situaties gasten uitnodigen voor een extra diepgang in het gesprek. Ook houden ze zich aanbevolen voor tips van de luisteraars. Verder gaan ze op onderzoek uit over (voor)oordelen over kunst en cultuur. Aan het eind van elke uitzending volgt een overzicht van de culturele agenda in het gebied dat ze willen bestrijken namelijk alles boven Amsterdam, van de Noordzee tot de Waddenzee en het IJsselmeer.

De link naar de afleveringen van de podcasts zijn te vinden in de bio van het instagram account ‘Van Dijk tot Dijk’  https://www.instagram.com/vandijktotdijk/ .

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *