BURGERBRUG – Op vrijdag 31 maart is er weer een ‘Tafel van Tig’ in de OldSkoel in Burgerbrug. Er wordt dan een driegangendiner geserveerd. De opzet is dat deelnemers niet weten met wie ze aan tafel komen te zitten. Dit blijkt altijd weer te leiden tot zeer aangename en verrassende gesprekken en ontmoetingen.

Dit keer staat bij de ‘Tafel van Tig’ de poëzie centraal. Deelnemers aan de ‘Tafel van Tig’ kunnen geheel vrijblijvend een gedicht declameren. Een zelfgeschreven gedicht of een bestaand gedicht met een bepaalde betekenis of waarde voor diegene. Ook zullen er gedichten worden voorgelezen.

De kosten voor de ‘Tafel van Tig’ zijn 12,50 euro per persoon. Opgeven via de website van de OldSkoel: www.oldskoel.nl onder ‘de agenda’. Opgeven vóór dinsdag 28 maart 12.00 uur. Meer informatie via info@jessicaheetebrij.nl .

De OldSkoel is de culturele ontmoetingsplaats van Burgerbrug en is gevestigd aan de Grote Sloot 116a in Burgerbrug. Aanvang van de ‘Tafel van Tig’ op vrijdag 31 maart is om 19.00 uur.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *