BURGERBRUG – Elf amateur artiesten traden op bij de 3de liedjessalon in de Oldskoel. In twee sessies voor een vijftigtal bezoekers werd het programma afgewerkt in een zeer gezellige sfeer. De artiesten werden begeleid door Peter van Vleuten op akoestisch gitaar en door Victor Posch op piano.

Het is inmiddels al de 3de liedjessalon. “We stellen altijd 14 tickets beschikbaar om op te treden. Aanmeldingen gaan altijd vlot. En de artiesten bepalen zelf welk nummer zij ten gehore brengen” vertelt Helen Botman die medeorganisator is samen met Victor Posch. Er was volop enthousiasme bij publiek en de artiesten.

Yvon Jongbloedt en haar vriendin Helma Brinkman, die samen optraden met het nummer ‘Make it a memory’ zijn eensluidend waarom zingen zo fijn is. “Het maakt je blij en vrolijk”.

Het was voor de organisatoren op het allerlaatste moment improviseren omdat de verwarmingsinstallatie in de te renoveren Oldskoel recent definitief uitgevallen was. Verder lekte het volop in de grote zaal. Gelukkig kon uitgeweken worden naar het zangleslokaal van Helen Botman.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *