Anna Paulowna – Het Looffestival bij de culturele buitenplaats Johanna’s Bos in Anna Paulowna start in de startblokken. Op zaterdag 15 april en zondag 16 april kan men er de hele dag terecht voor theater, een hapje en een drankje. Bovendien is de camping met een fraai ingericht sanitair gebouw voor het eerst open.

Tine van Wel, gastvrouw van Johanna’s Bos legt uit. Op beide dagen spelen studenten van Toneel Vakschool Rotterdam korte stukjes theater op het terrein. Onder het genot van een eigen gebrouwen biertje ‘Vlierbloesem Blond’ of ‘Pieper Pint’ of een frisje lekker kan jong en oud genieten van een onvergetelijke middag.

Verder wordt de voorstelling ‘Lunch’ opgevoerd door laatstejaars studenten Caroline Moes en Irnes Zuko die geweldig op elkaar zijn ingespeeld. Ze flirten, ze smachten en ze spelen op komische wijze samen met de poëtische dialogen. De voorstelling wordt zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag gespeeld en duurt ongeveer 45 minuten. De voorstelling is speciaal voor volwassenen.

De bezoekers kunnen het voedselbos proeven. Henny Maud, de chef-kok van Johanna’s Bos, bereidt gerechten geïnspireerd op de aanwezige struiken en gewassen in het voedselbos.

Voor reservering ga naar de website https://www.johannasbos.nl/loof-festival/

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *