SCHAGEN  – De interim gemeentesecretaris en algemeen directeur bij gemeente Schagen Alexander Meijer schrijft dit jaar uit wat hij allemaal geleerd heeft van de ‘casus Schagen’ voor het manuscript van zijn nieuwe boek over verwaarloosde gemeentelijke organisaties. Hij is verder bezig met het ontwikkelen van een eigen en nieuw te lanceren YouTube kanaal ‘Bewust Publiek Leiderschap’.

Hij laat het online politiek nieuwsplatform SchagenPLUS weten er wel meer over te willen vertellen na zijn afscheid eind maart. Inmiddels staat een exclusief interview met SchagenPLUS gepland in begin april. Na die tijd zullen we weten of het boek een bestseller gaat worden in Schagen.

Alexander Meijer studeerde Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie in Leeuwarden en Rechten aan de VU in Amsterdam. Hij werkt inmiddels ruim 25 jaar bij de lokale overheid, waarvan 22 jaar op managementniveau. Vanaf 2009 vervulde hij regelmatig de rol van gemeentesecretaris en algemeen directeur bij verschillende gemeenten. Hij is een expert in het vernieuwen van overheidsorganisaties.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *