WIERINGERWAARD -In de polder bij Wieringerwaard opent Inge Koetzier van Hooff de deuren van haar nieuwe atelier, tevens galerie en werkplaats. In het weekend van 11 en 12 november is iedere kunstliefhebber welkom om langs te komen.

Er is hard gewerkt om de voormalige stallen om te bouwen tot een mooie, lichte ruimte. En daar wordt al volop gebruik van gemaakt; schilderen, tekenen, boetseren, muziek, galeriebezoeken, workshops, lessen, enz. Tijdens deze feestelijke opening geeft Inge informatie over haar werk en laat zij de diversiteit van haar werk zien. Van nieuwe, groot formaat schilderijen op zeildoek tot kleinere reproducties van eerder werk.

Inge werkt en exposeert internationaal als beeldend kunstenaar. Verandering van omgeving en cultuur is belangrijk voor Inge om haar tekeningen en schilderijen te blijven ontwikkelen. Zo is na Amsterdam, Parijs, Schoorl, Andalusiƫ, China, Lanzarote en Alkmaar, nu het leven in de Noord Hollandse polder een bron van inspiratie geworden. Naast schilderen geeft Inge ook workshops en kunstlessen en exposeert zij regelmatig haar vrije werk. Nu dus ook in haar eigen atelier-galerie in Wieringerwaard.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs tijdens het openingsweekend van 11 en 12 november tussen 11 en 17 uur. Ook op afspraak is atelierbezoek mogelijk. Adres is Walingsweg 1 Wieringerwaard. 

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *